Гръцки маслини Premium

 

Пореден ТОП Продукт:

гръцки маслини AMVRELIA Премиум качество и уникален вкус

Историята на продуктите AMVRELIA води началото си от 1960 г. Водени от желанието да представят на Света истинските си натурални продукти, през 2016 г. производителите от фамилия Контодимас създават AMVRELIA KONTODIMAS първата гръцка компания която предлага уникалния асортимент ARTA KONSERVOLIA. 

Новата производствена база в района на Grammenitsa Arta отговарят на всички най-модерни и актуални стандарти за хигиена и качество на продукцията. 

Продуктите AMVRELIA са 100% натурални, не съдържат дори и малки следи от химически добавки, оцветители и консерванти. Всички процеси по добив и отглеждане на маслините се провеждат по естествен път без да увреждат природната среда.

Добавките които ползваме при обработката на нашите продукти са напълно натурални: екстравърджин маслиново масло, винен оцет, органични лимони, органичен риган и морска сол - това е всичко. 

Опаковките за продуктите AMVRELIA са направени от стъкло с най-висока категория на рециклируемост. Всичките ни продукти в стъклени опаковки са непастьоризирани с цел запазване на полезните хранителни съставки. 

 

AMVRELIA KONTODIMAS:

Нашите маслинови горички са разположени в доминиращ район на отглеждане на маслини, който смята маслиновото дърво за свещено, като същевременно е известен с идеалните си климатични условия и отлична природна среда. В същото време работим за незабавното им превръщане в органични маслинови горички, като същевременно сме първата гръцка компания, която е сертифицирана и похвалена от ELGO –DIMITRA за факта, че продуктите на нашата компания са 100% гръцки.